12 apr

Koningsspelen vandaag! In mijn carrière als fotograaf heb ik heel wat mensen voor mijn lens gehad. Feestende groepen tijdens evenementen, zakenmensen tijdens een beurs. Kinderen die vol trots poseren, discussiërende politici . Af en toe word ik zelfs gevraagd om mensen tijdens hun meest kwetsbare momenten vast te leggen. Een pasgeboren baby’tje, een verliefd echtpaar terwijl ze hun ja-woord uitspreken, of een rouwende familie tijdens een uitvaart. Stuk voor stuk bijzondere mensen tijdens bijzondere momenten. Op het jaarcongres van MKB nederland mocht ik Hare Majesteit Koningin Máxima ook op de foto vastleggen. De bekendste vrouw van Nederland fotograferen komt niet elke dag voor maar is wel leuk!

Op 9 oktober 2018 kwam Máxima naar de grote kerk in Den Haag om tijdens het jaarcongres van MKB-Nederland te spreken. Adri Bom en Pauline Krikke ontvingen haar, en ook Leendert-Jan Visser, Jacco Vonhof, Mona Keijzer, Loek Hermans, Mark Rutte en Jan Versteegh waren erbij.

Als fotograaf heb je altijd te maken met privacyregels, je mag niet altijd zomaar foto’s publiceren waar mensen herkenbaar in beeld staan. Bij de koningin zitten er nog wat extra regels aan vast
Al met al was het een bijzondere ervaring om nooit te vergeten, vooral nu Koningsdag er weer aan zit te komen!

Geef een reactie